\"حميد بختياري\" کارشناس صنايع‌دستي ايلام با بيان اين مطلب به ميراث آريا(CHTN) يادآور شد:بر مبناي طرح مزيت سنجي رشته‌هاي آموزشي که مبتني بر اصول علمي و تجارت کاربردي است برنامه سوم آموزش سال 86 براي 7 مرکز آموزش شهرستاني در سطح استان تدوين شده که در اين راستا توجه مهمي به قدمت و اصالت رشته‌هاي آموزش و اولويت دادن به آن دست از رشته‌هايي است که منتهي به اشتغالزايي شده و در اين ميان مي‌تواند علاوه بر جوابگويي به سلايق مختلف باعث هدفمند شدن تلاش علاقمنداني شود که به اين رشته‌ها روي مي‌آورند.

وي افزود: به طور کلي براساس برنامه زمان‌بندي شده آموزش صنايع‌دستي، در هر سال چهار دوره آموزش برگزار مي‌شود که هر دوره به مدت 2 ماه طول مي‌کشد و هر واحد آموزشي در يکي از سطوح مقدماتي، پيشرفته و يا به‌آموزي برگزار مي‌شود.

بختياري ادامه داد: در دوره سوم آموزش که هم‌اکنون و در فصل پاييز برگزار مي‌شود 22 رشته شامل، گليم‌ نقش برجسته، جاجيم‌بافي، احرامي بافي، سوزندوزي، سرمه‌دوزي، معرق روي چوب، گلسازي، قلمزني روي مس، ميناکاري، طراحي سنتي، سفالگري، نقاشي روي سفال، قطاعي، خوشنويسي، حصيربافي، تذهيب، تکه‌دوزي، عروسک‌محلي، قلاب‌دوزي، محرق، صنايع‌ تلفيقي، ساخت ساز سنتي(سه‌تار) در نظر گرفته شده است.

وي تصريح‌کرد: بر اين اساس 169 هنرجو در شهرستان ايلام، 118 نفر در شهرستان دهلران، 85 نفر در شهرستان ايوان،113 نفر در شهرستان آبدانان، 82 نفر در شهرستان دره‌شهر، 65 نفر در شهرستان مهران و 94 نفر در شهرستان شيروان چرداول(بخش سرابله) مشغول آموزش هستند که درکل تعداد هنرجويان اين دوره به 726 نفر مي‌رسد.

کارشناس صنايع‌دستي ايلام خاطرنشان کرد : در اين دوره براساس تفاهمنامه ميان 3 واحد آموزش معرق چوب، تکه‌دوزي و گلسازي براي 34 نفر از اعضاي گروه مقاومت بسيج در شهرستان دهلران نيز کلاس‌هاي آموزشي برگزار شده است.

M/114


انتهای پیام/

کد خبر 1386073012